Nabídka našich služeb

  • Servis: Zajišťujeme záruční a pozáruční servis přepravníků. Servisy a součástky na případnou opravu brzdného systému jsou navíc rozšířeny po celé Evropě, protože jsou běžně požívány např. u karavanů. Spolupracujeme s řadou značkových servisů Knott, můžete si tedy vybrat servis ve vaší blízkosti. Při servisu používáme vždy nové a originální díly od výrobce.
  •  
    Můžete také využít některé z našich smluvních servisů:

    p. Sokol (606 746 637), servissokol@seznam.cz
    v Českých Budějovicích a v okolí

    p. Oždian (939 952 517), ozdian.jiri@seznam.cz
    v Bukovině u Čisté a v okolí a v Podkrkonoší

    p. Jambora (728 400 233), jambora@seznam.cz
    v Albrechticích u Týniště nad Orlicí a v okolí

 

  • Náhradní díly: Často používané náhradní díly (například sklíčka ke světlům, gumové součástky, prsní vzpěry apod.) máme na skladě a můžete je dostat neprodleně. Náhradní díly, které nejsou skladem, objednáváme a dovážíme spolu s přepravníky. Další možností je méně běžné součástky nechat zaslat z Anglie kurýrem. Jejich cena se pak navyšuje o poštovné.

 

  • Čištění a údržba: Poradíme Vám, jak se o přepravník starat tak, aby byl v co nejlepším stavu.

 

  • Financování: Zprostředkujeme Vám financování nového přepravníku. Po dodání všech dokladů potřebných k uzavření smlouvy, vypracuje společnost Moneta smlouvu, kterou musí odsouhlasit vedení této společnosti. Vše trvá obvykle asi 4 pracovní dny. Výše navýšení záleží od výšky akontace. Kalkulaci Vám na základě Vašich požadavků vypracuje pracovník společnosti obvykle za několik hodin max. za jeden den. Rádi bychom zdůraznili, že jenom velmi málo společností je schopno a ochotno uzavřít leasingovou smlouvu na přípojné vozidlo (vlek).

 

  • Pojištění vleku

 

  • Vyřízení SPZ: Majitel  vleku si vyřizuje technický průkaz na základě podkladů, které dodáme (EC COC list). Při žádosti o TP je též potřeba mít vyřízené povinné ručení. Na přání a po dodání plné moci jsme schopni SPZ vyřídit za Vás (služba je zpoplatněna). Na území Slovenské republiky je k registraci přepravníku potřeba EC COC list, faktura, ověření pravosti a taktéž povinné ručení.

 

  • Poradenství: Rádi Vám poradíme se všemi kroky – od  výběru vleku, přes nakládání a přepravu, až po  jeho údržbu a servis.